Kontakt

thumb_IMG_5600_1024

ITALIAN er en norsk event-arrangør som er spesialisert på Italia. Vi tilrettelegger firma- og incentiveturer, bryllup, feiringer og grupperesier for både næringslivet og det private markedet i Norge.

Lene Carr og Anders Hornslien har drevet ITALIAN  sammen siden 2010. Før dette hadde begge to hver for seg opparbeidet et brett kontaktnett i Italia. Begge har i en årrekke tilrettelagt turer og arrangement for norske virksomheter og privatpersoner i noen av de vakreste og mest spennende regionene i Italia. Deres brede erfaring gjør at de i dag kan tilby helt unike og autentiske opplevelser av aller høyeste kvalitet til sine kunder.

Anders Hornslien (45)

har i sine 10 år i Italia særlig konsentrert seg om Roma og Toscana og har en unik og beundringsverdig kjennskap til disse områdene. Anders har gjennom sin tid i Italia opparbeidet seg stor innsikt i det italienske samfunnet og holder foredrag om alt fra italiensk samfunnsliv til fotball og politiske skandaler . Han gjør også historisker byvandringer i Roma med en moderne tvist.

Anders har en meget variert yrkesbakgrunn. Han har vært stortingsrepresentant i 6 år, jobbet som journalist og programleder  i en årrekke, vært leder for Skeid Fotball og har hatt mange ulike verv og roller i norsk samfunnsliv.

I 2014 ga Anders ut boken “Roma- 100 unike opplevelser” på Kagge forlag. Boken ble en stor suksess og lå mange uker på bestselgerlistene i Norge.

Lene Carr (42) 

er oppvokst i Italia med siciliansk far og norsk mor. Hun flyttet til Norge i begynneslen av 20-årene etter å ha bodd på Sicilia og deretter i Bologna og Milano i nord-Italia. Lene fortsetter fremdeles å pendle mellom Norge og Italia og har sin italienske base i Taormina på Sicilia hvor hun har sine røtter.

Lene jobbet 8 år som Kommunikasjonsansvarlig i Vålerenga Fotball i Oslo og tilrettela i denne perioden flere incentiveturer for Vålerengas samarbeidspartnere og sponsorer, blandt annet til Sicilia og Milano.

Etter å ha gjennomført Wedding Planner-kursene på Odescalchi slottet utenfor Roma hos Italias meste kjente Wedding Planner Sanda Pandza, som blandt annet arrangerte bryllupet til Tom Cruise og Katie Holmes, har Lene dedikert stor del av sin tid til å tilrettelegge drømmebryllup for norske par.

Lene bodde på Sicilia i 1989 da den tredje og siste Gudfaren-filmen ble spilt inn og har på bakgrunn av dette utviklet en stor interesse for Coppolas filmtriologi og ikke minst detaljene rundt scenene og innspillingene gjort på Sicilia. Hun har utviklet «I Gudfarens fotspor» på norsk – et vandrende foredrag som tar oss med til landsbyene og eiendommene der inspillingene fant sted mens vi blir bedre kjent med detaljene rundt og bak de berømte scenene i filmen.