Å gifte seg i Italia er en drøm som blir virkelighet men for mange kan det også virke skremmende. Tanken på å arrangere et bryllup er for mange en stressafaktor i seg selv, hvordan skal det da gå om man bestemmer seg for å legge arrangementet til et fremmed land når man ikke snakker språket, ikke kjenner kulturen og ikke aner hvilke muligheter som finnes?

Om dere velger å la oss i ITALIAN arrangere bryllupet deres vil dere oppleve at hele prosessen blir iveratt på en måte som gjør at dere kan slappe av vel vitende om at hver detalj er under kontroll. Dere vil holdes orientert om prosessen underveis og under selve arrangementet kan dere slappe av og nyte like mye som gjestene deres gjør.

3 dagers feiring

Våre bryllup i Italia varer, tradisjonen tro, i 3 dager til ende. Vi tilrettelgger for en hyggelig og avslappet velkomstfest første kvelden med bryllupsfeiring påfølgende dag og et dagen-derpå-arrangement tredje dagen. Da får man tid til å kose seg og slappe av sammen med gjestene både før og etter «den store dagen» og ikke minst får man brukt den siste dagen på å senke skuldrene, mimre og oppsummere gårsdagens feiring sammen med gjestene i stedet for å farte av gårde neste morgen.

Hvor

Å feire bryllup i Italia er noe du får lyst til å gjøre igjen og igjen når du lar ITALIAN stå for arrangementet. Vi har i flere års erfaring med å tilrettelegge bryllup i Italia. Enten dere ønsker et bryllup på en klassisk vingård i Toscana, i romantikkens hovedstad Roma eller på eksotiske Sicilia har vi lokalkunnskapen, kontaktene og erfaringen som vil gjøre den viktigste dagen i deres liv til ennå mer enn det dere drømmer om!

Vi har spesialisert oss på disse tre stedene for feiring av bryllup i Italia: Sicilia – Roma – Toscana

  • Toscana

  • Sicilia

  • Roma